2012-02-16 18:27:16• hírek • Póti Orsolya

Szalaggal és szegfűvel vettek búcsút diáktársaiktól

Minden évben nagy esemény a végzős osztályok szalagtűző ünnepsége, és idén sem volt ez másként a Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban. A tizenegyedikes diákok bátorító szavakkal, zenés összeállítással, majd a hagyományos szimbólummal - szalaggal és szegfűvel - búcsúztak el a maturandusoktól.

Február 16-án, csütörtök délután került sor szalagtűző ünnepségre a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont dísztermében, ahol szülők, tanárok és végzős diákok fogadták a tizenegyedikes osztályok műsorát.

A rendezvény Frigy Szabolcs iskolai tanácsadó és Anderco Judit tanárnő osztályainak meglepetésműsorával kezdődött. A diákok közismert dalokon és versidézeteken keresztül, bátorító gondolatokkal vettek búcsút diáktársaiktól, kívánva nekik sok sikert a továbbiakban.

Az énekek után elérkezett az ünnepség fénypontja is, mikor a tizenegyedikesek feltűzték a fehér szegfűt és szalagot a maturandusoknak, ezzel emlékeztetve őket arra, hogy néhány hónap múlva végleg elbúcsúznak az iskolai évektől. A diákok és tanárok ez alkalommal Hadházi Éva énektanárnő osztályától, a XII. A-tól és Czier Andrea magyartanárnő osztályától, a XII. B. osztálytól búcsúztak.

A szalagtűzést egy fotós összeállítás követte, az est pedig bulival zárult.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: